tiistai 12. kesäkuuta 2018

Minun kesäni- blogihaaste

Kesälomaan on vielä aikaa, mutta onneksi kesästä voi nauttia myös näin työssä käyvänä. Ja joka päivä tulee oltua ihan ulkonakin, kun kulkee töihin pyörällä, ihana ihana kesä. Tuulan blogista nappasin tämän haasteen mukaani, oli niin kivan kesäinen ja kepeä, että pakkohan se oli lähteä tekemään....

1. Lippis vai lierihattu yleensä ei kumpikaan, jos jotain päähäni laitan, niin ehkä se on tällä erää kuitenkin pyöräilykypärä. Ajattelin kyllä, että jos tulevaa reissua varten hankkisi kuitenkin lierihatun, se suojaisi kasvoja hyvin palamiselta...
2. Pehmis vai jätskipallo ehdottomasti pehmis ja nimenomaan vaniljasellainen. Toki syön jätskipallonkin jos pehmistä ei ole tarjolla, eli en ole kovin nirso (tässäkään)
3. Herneet vai mansikat kai saa valita molemmat, eikö vaan saakin??? Kesä  on niin lyhyt, ettei voi valita vain toista! Mutta jos on ihan ihan pakko, niin sitten mansikat, ne vaan on niin ihania ja Brita-kakussa, voihan jee...
4. Palju vai järvivesi ehdottomasti järvivesi näin kesällä! Palju sitten joskus kylminä syysiltoina tai talvella.
5. Grilliherkut vai kesäkeitto meillä ei muut tykkää kesäkeitosta kuin minä, joten sitä ei yleensä tule tehtyä, eli siis valkkaan grilliherkut, vaikka minulle kelpaisi tästäkin molemmat, minusta äidin tekemä kesäkeitto oli ihan parasta kesäruokaa :)
6. Mökki vai teltta mökki kiitos, minusta ei ole teltassa yöpyjäksi, yöllä luonnossa on yllättävän levotonta ;)
 7. Varjo vai auringonpaiste alkukesästä aurinko ja kun vähän aikaa kuluu niin varjo. Minä jaksan kyllä olla auringossa jos on jotain tehtävää, mutta pelkästään auringonottoon minusta ei vaan ole, ei jaksa eikä pysty grillaamaan itseään. Nykyisin huomaan mieluummin etsiytyväni varjoon, siellä on aurinkoisella kelillä juuri sopivaa :)
8. Kesäsade vai kesätuuli hmm. ehkä näistä tuo vieni kesätuuli, joka sopivasti vilvoittaa iholla. Toki kesäsadekin on omalla tavallaan kiva ja se tuoksu sateen jälkeen on huumaavaa, mutta kun tuntuu, että sellaista, lämmintä, hiljaista kesäsadetta ei nykyisin olekaan, jos sataa niin sitten on 10 astetta lämmintä ja sateeseen jäätyy pystyyn...

9. Lavatanssit vai festarit mielellään ei kumpikaan, kotipiha ja oma terassi riittää. Mutta jos on valittava niin sitten nuo lavatanssit, käytiinhän me sentään isännän kanssa vuosia sitten tanssikurssikin, voisihan se olla kiva lähteä verestämään taitojaan.
10. Roadtrip vai riippumatto  no tämän jo varmaan arvaattekin? Minä viihdyn kotona, mutta toisaalta kyllä me kesällä aina yksi reissu kuitenkin tehdään... Mutta silti riippumatto (tai lepotuoli kun meillä ei ole riippumattoa)

11. Hiirenkorvat vai syreenin tuoksu no syreenin tuoksu ilman muuta, olen aina tykännyt siitä, se on niin kesän tuoksu!
12. Mato-onki vai golfmaila  lasten riemua mato-ongella on ihana katsella, eli valitsen mato-ongen.


Mitäs sinun kesääsi kuuluu? Tuntuiko lista omalta vai valitsisitko jotain ihan muuta? Olisi kiva kuulla...
Kivaa kesän jatkoa teille kaikille!

15 kommenttia

 1. Ihanaa, että nappasit mukaasi tämä haasteen, tätä oli kiva lukea :) Ja hei - tutun näköisiä maisemia noissa kuvissa ♥ Kivaa kesäistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että tunnistat maisemat, samoissa maisemissa pyöritään. Minä vaan harvemmin, vaikka joka päivä olisi mahdollisuus... Kivaa kesän jatkoa ja loman odotusta!

   Poista
 2. Oltiin näköjään saman haasteen parissa samaan aikaan :). Hyvä, etten ehtinyt lukea sun vastauksia ensin, etten ottanut vahingossa vaikutteita.

  Ihan oli sun näköiset vastaukset ja ihanat kesäkuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sattuipa tosiaan ihan samaan aikaan molemmilla iskemään inspis :) Tämä oli mukava haaste. Ja kiitos kaunis kehuista!

   Poista
 3. Mukava haaste. Monta samaa valintaa kyllä löytyi. Taidankin napata haasteen oman bloginikin puolelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava tehdä tämä, vaikka olenkin aina vähän lyhytsanainen, kaikessa... Mukavaa kesän jatkoa!

   Poista
 4. Kivat vastaukset ja kesäiset kuvat! Aika moneen olisin vastannut samalla tavalla mutta joihinkin myös eri tavalla. Lavatansseihin mua ei saisi millään, tai voisihan sellaisissakin pyörähtää ihan mielenkiinnosta. Ongelma tulisi vasta siinä vaiheessa, jos pitäisi tanssia. :-D

  Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! No ei minuakaan ole millään varsinaisella tanssitaidolla paiskattu, mutta seinäruusunakin viihtyisin ihmisiä seuraillen ja katsellen :) Kivaa kesän jatkoa myös sinne!

   Poista
 5. Lierihattu on kyllä ehdoton ainakin lämpimiin maihin! Kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin olen vähän itsekin alkanut ajattelemaan, ennen en olisi ikinä laittanut minkäänlaista päähinettä, mutta toivon, että löydän kohteesta jonkun kivan...

   Poista
 6. Kivat vastaukset <3 Ihanaa juhannusta <3

  VastaaPoista
 7. Tämä oli kiva haaste, piti itsekin tarttua tähän :)

  Kivoja kesäpäiviä, Anu!

  VastaaPoista

Kaikki saamani viestit ilahduttavat minua suuresti, kiitos siis sinulle!

© Meidän elämää
Maira Gall