maanantai 29. toukokuuta 2017

Pitkän viikonlopun kuulumiset :)Heippati hei teille kaikille!
Kipeän koiven kanssa vauhti on kummasti hidastunut, ei pysty, ei viitsi, ei huvita oikein mikään. Pihalla olen vähän kykkinyt, mutta jalkaan mokomaan sattuu sekin. Koirien lenkityksen on hoitanut isäntä aamuin illoin ja meikäläinen on vain virunut kotona... No, eilen illalla lähdin muun porukan kanssa kuitenkin koiria uittamaan metsään, oli niin ihana ilmakin. Kameraa en taaskaan ottanut mukaan, joten näillä kännyräpsyillä mennään. Metsässä vaan on aina niin ihanaa, koirat uivat, heiteltiin niille vesileluja haettavaksi, naurettiin yhdelle sorsalle, joka tuli mukaan leikkiin ja lopuksi piiloteltiin dameja pojille metsään haettaviksi. Vanhempi koirista erityisesti tykkää näistä kaikista aktiviteeteista, nuorempi menee perässä ja hakee palkinnot, vaikkei mitään muuta löytäisikään :D

Lauantaina kävimme ostamassa neidille kevätjuhla-asun ja reissun päätteeksi ostimme jokaiselle mukana olleelle jätskitötteröt, ne tulivatkin sitten kalliiksi... Kun jätskin kanssa isäntä ei voinut ajaa autoa, niin ehdotin, että käydään pikaisesti Jyskin pihalla katsomassa kesäkalusteita ja olihan siellä kivoja ja yhdet juuri meille sopivat. Eli tuli samalla reissulla hankittua uudet pihakalusteet. Näiden hankkimista tosin on suunniteltu jo monta kesää, nyt on vihdoin tehty, eivätkä mielestäni olleet edes kovin pahan hintaiset. Lapset valkkasivat punaiset istuintyynyt (minä olisin ehkä ottanut mustat) ja aika pirteän näköiset kyllä ovatkin! Eilen piti sitten ihan ruoka kattaa pihalle kun saatiin uudet kalusteet terassille asti. Vanha pöytä ja tuolit löysivät muuten tosi nopsasti Tori.fissä ostajansa. Varmaan noin tunti siitä kun olin ilmoituksen jättänyt, oltiin sovittu yhden perheen kanssa, että tulevat sunnuntaina katsomaan. Monta muutakin kyselyä ehti tulla ennen kuin ehdin ilmoituksen poistaa, tosi helppo kauppa, olin erittäin tyytyväinen.

Tori.fistä on peräisin myös tämä peräkärryssä kuvassa lepäilevä kaunokainen :) Olen monta vuotta etsinyt eteiseen vanhaa kaappia, mutta kun paikka on niin tiukka niin olen monta joutunut koon vuoksi hylkäämään. Osan olen hylännyt kovan hinnan vuoksi ja osa on sitten mennyt niin nopeasti etten ole ehtinyt mukaan. Nyt pongasin tori.fista tämän kaunokaisen, sopuhintaan, sopivilla mitoilla ja eilen haettiin kaappi kotiin. Ainoa ikävä puoli oli, että kaappi ei mahtunut hissiin ja se jouduttiin kantamaan kuudennestä kerroksesta alas ja kun kyseessä on vanha kaappi, niin painoa oli. Täytyy sanoa, että urheasti isäntä ja esikoinen tämän alas saivat ja ihan ilman noitumistakin. Nyt vaan mietin, että maalaisinko tämän valkoiseksi/ harmaaksi vai annanko olla alkuperäisenä... Laitan vähän parempia kuvia ja sisätiloissa niin osaatte toivottavasti ottaa kantaa...

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

16 kommenttia

 1. Aikun kivat nuo uudet pihakalusteet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mekin tykättiin näistä ja kun budjetti ei ollut suuren suuri niin nämä mahtuivat siihen oikein hyvin 😊

   Poista
 2. Kivat pihakalusteet ja kaappi! Onhan teillä kaikenlaista tapahtunut, vaikka jalka onkin kipeänä. Toivottavasti se paranee pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rva Kepponen, joskus meilläkin tapahtuu ja usein juuri näin, ei kovin suunnitellusti 😉

   Poista
 3. Ohops, tulipas vain kalliiksi teidän jätskit mutta kannatti kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuli vähän hintaa kolmelle tötterölle, mutta onneksi olivat hyvät😂.

   Poista
 4. :) Täälläkin tarvittaisiin uudet pihakalusteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin näitä suuniteltiin aika monta kesää, nyt vain odotellaan niitä terassikelejä🌞

   Poista
 5. Meille käynyt muutaman kerran just noin :)Jotain pientä menty hakemaan ja hups* isompaa tarttunut matkaan ja kalliiksi tullut :) Kivat kalusteet ootte löytäneet! Tori.fi on kyllä tosi kätevä sekä osto että myyntipaikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin me usein sitten löytyy, vähän ikään kuin vahingossa... mutta olen kyllä tyytyväinen, monen kesän suunnittelunsaatiin vihdoin päätökseen😊. Minä tykkäsin näistä, sopivat budjettiin ja ovat helppohoitoiset =pese ja pidä mallia. Tori.fi on kyllä hyvä näissä jutuissa ja vanhat kalusteet saivat helposti uuden kodin, sekin on aina plussaa kun tavara kiertää!

   Poista
 6. Pitäisköhän munkin lähteä jäätelöä ostamaan, kun ei meinaa muuten löytyä mieluisia uusia tuoleja kuistille. Vanhoja en ole vielä laittanut myyntiin, että on jotain, missä istua, kun näyttää olevan aikas monivuotinen projekti se tuolien osto.

  Mielenkiinnolla odottelen, että näen kaapin paikallaan, niin pääsen äänestämään väristä :). Nyt ainakin näyttää just hyvältä sellaisena kuin on, mutta paikallaan näkee paremmin.

  Konkkailehan maltilla siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule nyt vaan jätskiostoksille😆, osta iso tötterö! Meilläkin näitä suunniteltiin oikeasti tosi monta vuotta ja harmiteltiin niitä vanhoja, tosi kömpelöitä tuoleja joka kesä kun niissä istuttiin, kyllä nyt kelpaa😄.

   Toisaalta, vauhdittaisko se ostoa jos ei olisi istuimia? Ei vaan, meillä se ei ainakaan olisi auttanut, sit oltais harmiteltu kun ei ole tuoleja ollenkaan 😂. Kyllä ne vielä teillekin löytyy, usko pois! Hiljaa hyvä tulee!

   Yritän ottaa maltilla, mutta jalka on jo paljon parempi, kipeä toki vielä, mutta kestää jo kävelläkin jonkin verran. Autoa en ole kylläkään vielä pystynyt ajamaan 😞.

   Poista
 7. Aivan ihanat kesäkalusteet! Meidänkin pitäisi löytää parvekkeelle jotain, millä istua (ja pöytäkin olisi tietysti ihan kiva :-D), mutta kun se valinnan tekeminen on niin hirveän vaikeaa, kun en itsekään oikein tiedä, millaiset olisivat hyvät. Kevyet tuolit saisivat ainakin olla, kun ne pitää raahata talveksi varastoon, ja inhoan painavien kalusteiden raijaamista. Mutta vastahan tässä on kalusteiden ostamista pari vuotta mietitty, että hyvin ehtii vielä muutaman vuoden miettimään, ennen kuin asialle pitää oikeasti tehdä jotain. ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu, minä olen hyvin tyytyväinen näihin, helppohoitoiset, eli eivät tarvitse hoitoa, voivat olla vaikka talvenkin tuossa, ei tarvitse raijailla mihinkään, ei tarvitse huoltaa eikä öljytä jne. Aikanaan ihan ehdottomasti halusin puiset, niin se mieli muuttuu...

   Mutta jos minulta kysyt, niin teillähän on vielä vaikka kuinka kauan aikaa miettiä ennen toteuttamista :D

   Poista
 8. Tosi hienot pihakalusteet!
  Minäkin haluaisin meille uudet. Helppohoitoiset!
  Hyvää illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No helpot nämä ainakin on, ei tarvi tehdä mitään, paitsi varmaankin välillä pyyhkäistä puhtaiksi, tykkään!

   Poista

Kaikki saamani viestit ilahduttavat minua suuresti, kiitos siis sinulle!

© Meidän elämää
Maira Gall