torstai 16. maaliskuuta 2017

Omaa aikaa ja ajanpuutetta...

 Tervehdys pitkästä aikaa! 

Kuten jo aiemmassa postauksessa mainitsinkin, olen vihdoinkin löytänyt liikkumisen ilon. Toiminnallinen harjoittelu on juuri se, mistä nautin tällä hetkellä ihan suunnattomasti. Olen niin onnellinen, että tuli lähdettyä ja kokeiltua! Salille maksettava kuukausimaksukaan ei ole harmittanut yhtään, päinvastoin!

Olen käynyt kolmesta neljään kertaan viikossa harjoituksissa ja ensimmäistä kertaa ymmärrän, mitä tarkoitetaan sillä, että liikkumiseen voi jäädä koukkuun ja siitä tulee hyvä olo! Eilen olin aivan puhki töistä tullessa, mutta kun olin päättänyt lähteä harjoituksiin, niin lähdin ja että oli hyvä olo sen jälkeen, virtaa riitti vielä koirien lenkitykseen, imurointiin, tiskipöydän siivoukseen ja nukuin kuin tukki koko yön, ihanaa! Tänään piti olla lepopäivä, mutta en millään malttanut jättää toiminnallista väliin, joten kävin tänäänkin ja sen jälkeen koirien lenkitys, joten tuli myös raitista ilmaa, melkeinpä luulen, että uni tulee tänäkin iltana kohtuullisen nopeasti.

Ja arvatkaapas mitä, vyötärön ympärys on kaventunut 4 cm liikuntaharrastuksen aloittamisesta, eli noin 1,5 kk:ssa, ei voi olla motivoimatta! En mielestäni ole mitenkään suuresti ylipainoinen, ihan sellainen tavallisen kokoinen, mutta läskiä on kertynyt, ei sitä voi kieltää, etenkin vyötärölle, puhumattakaan pömppömahasta... Olin ihan älyttömän hämmästynyt moisesta tuloksesta, lantion ympärys oli kaventunut pari senttiä, pelkkää plussaa sekin :), paino ei ole kyllä tippunut, mutta ei se nyt tavoitteena varsinaisesti ollutkaan tässä harrastuksessa.

Kivaa on ollut myös se, että olen aika monta kertaa saanut tuosta esikoisesta seuraa salille ja jos minä puuskutan ja hikoilen, niin tekee myös tuo parikymppinen nuorimies, eli rankkaa on...

Se, mikä tästä innostuksesta kärsii, on tietysti tämä bloggaamisharrastus, mutta kaikkeen ei vaan riitä aikaa. Molemmat tuovat hyvää oloa ja mieltä, mutta ehkä omaa hyvinvointiani ajatellen, tuo liikkuminen on kuitenkin se, mistä on vielä enemmän iloa tulevina vuosina. Täytän ihan muutaman vuoden sisällä jo 50 ja kuntoni ei tästä kohene eikä lihasmassa lisäänny ilman hikeä ja kyyneleitä, joten nyt täytyy satsata siihen, haluan olla hyvässä kunnossa monen monta vuotta.
 
Kameraa en ole kaivanut kaapista aikoihin, ei vaan nyt juuri oikein riitä siihen aikaa, mutta ehkä sekin tästä kevään tullen virkistyy... Kuvituksena tässäkin postauksessa siis vanhoja koirakuvia, anteeksi siitä!

Blogin jätän nyt vielä olemaan, jos tuntuu, että päivityksiin ei ole aikaa niin sitten on aika toisenlaisille päätöksille.

 Eipä sitten taas muuta tällä erää, ihanaa loppuviikkoa ja viikonloppua teille kaikille ja kuulemisiin!


18 kommenttia

 1. Hyvä sinä kun olet saanut aloitettua tuollaisen kuntoilun. Ja mikä sen hienompaa kuin että tuloksia on jo tullut. Oikein hienoa kevättä sinulle ja tsemppiä harrastukseesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin iloinen ja onnellinen löytämästäni liikunnan ilosta ja toisella kädellä pelkään koko ajan, että kadotan sen uudelleen. Yritän nyt pitää siitä hyvästä olosta kiinni! Ihanaa kevään odotusta myös sinne!

   Poista
 2. Ihan mahtavan kuuloista - happy for you! :)
  Hienoa, että oot löytänyt sen motivoivan ja sulle sopivan lajin.

  Iloa loppuviikkoon ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En olisi koskaan uskonut, että minä voin hurahtaa näin liikkumiseen, ihan uskomatonta! Toivonpa totisesti, että tämä kestää alkuhuumaa pidemmälle!

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Kiva kuulla susta. Ihanaa, että liikunnan ilo löytynyt.

  Mahtavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Olen niin innoissani tästä liikkumisesta, että voisin kaikille hehkuttaa...

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 4. Mahtavaa, että olet löytänyt liikkumisen ilon ja nuo kadonneet 4cm, wau! Ymmärrän hyvin ettei aika riitä, silti itsekkäästi toivon ettet katoa minnekään. Ihanaa viikonloppua ja liikunnan iloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Tiia, kiitos kauniista sanoistasi! En olisi kyllä ikinä itsestäni uskonut, että voin näin innostua liikkumisesta...

   Poista
 5. Ihan mahtavaa, että olet innostunut liikunnasta! Todellakin tiedän tuon tunteen, miten siihen jää koukkuun ja tulee hyvä olo. Tänään stepissä mietin, että onneksi huomenna on juhlapäivä, sillä lepopäivien määrä on tällä viikolla 0. Se on niin vaikeaa minulle, tuo lepääminen! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tuo koukkuun jäämisen ja hyvän olon tunne on jotain ihan uutta, mutta täytyy sanoa, että todellakin mieleistä! Olen yrittänyt vähän himmailla, ettei tulisi tapettua innostusta liiallisella käymisellä, mutta viime viikolla kävin neljä kertaa ja se on minulle täysin nollasta aloittavalle tosi paljon! Ihanaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 6. Mahtavaa, että olet löytäyt liikunnan riemun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin ja edelleen olen ihan ihmeissäni asiasta :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä mukavaa löytää se liikunnan ilo, josta niin moni puhuu...

   Poista
 8. Onneksi on koirat...on PAKKO lähteä sinne lenkkeilemään. Välillä sitä innostuu toki muustakin, vaikka tanssimisesta (heh).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on totta, meilläkin on koiriakin edelleenkin ulkoilutettava, joten tuleepa oltua myös pihalla, hyvää liikkumista sekin :D

   Poista
 9. No, vau! Reipasta menoa! Kyllä tulokset motivoivat. Söpöt koiruudet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Täytyy sanoa, että tulokset kyllä kieltämättä motivoivat ja lisäksi salilta lähtiessä fiilis on aina huippukiva :)

   Poista

Kaikki saamani viestit ilahduttavat minua suuresti, kiitos siis sinulle!

© Meidän elämää
Maira Gall