keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Meillä ollaan ihastuttu :)

Meillä on ihastuttu ihan täysillä näihin ihanuuksiin
Heissan taas, nyt vihdoin on pieni hetki aikaa päivittää tämä juttu, jonka jo kesällä aloittelin... Ai että mihin meillä ollaan ihastuttu? No hamam-pyyhkeisiin :), monestakin syystä!

Tiedättehän sen tunteen, kun koko perhe on lähdössä matkalle ja yksi matkalaukku täytyy suurinpiirtein varata pyyhkeille, uima-altaita, kylpylöitä jne. varten? Minä tuskailin asian kanssa kesän alussa, kun olimme koko perhe (6 henkeä) lähdössä Budapestiin ja tarkoituksena vierailla kylpylöissä, etenkin niissä ulkokylpylöissä ja mahdollisesti myös Aquaworldissa. Pakkasin ja pakkasin paksuja froteepyyhkeitä kuudelle hengelle ja tuskailin asian kanssa, kunnes luin näistä ihanista Hamam-pyyhkeistä...
Hamam-pyyhkeiden värit ovat hurmaavia
Eipä siinä sitten muu auttanut kuin suunnata kulku kohti Tampereen keskustaa, ihanaan Lina-pyyhekauppaan hypelöimään, että olisivatko nämä pelastus meidän matkalaukuillemme ja olivathan ne!
Hamam-pyyhkeet ovat ihania, ohuita, silti imukykyisiä, suuria ja helposti kuivuvia, en voi kuin suositella lämpimästi. Etenkin reissussa ovat hyviä jo pelkästään matkalaukkuja ajatellen, mutta myös kuivumisensa suhteen. Kyllä me oltais oltu Budapestissa pulassa isojen ja paksujen froteepyyhkeiden kanssa, eivät olisi varmaan kuivuneet ennen kotiin pääsyä, nämä sen sijaan kuivuivat alta aikayksikön.
Reissun jälkeen meillä ei ole oikeastaan muita käytetykään, ei muuta kuin pesu ja kuivaus ja takaisin käyttöön, hävitin jo ison kassillisen muhkeita froteepyyhkeitä (ihan kaikkia en vielä raaskinut) ja tein kyllä päätöksen, että mitään muita pyyhkeitä ei meille enää tule kuin näitä, olen ihan myyty näihin!

Tampereella Hamam-pyyhkeitä myy ihana Lina-pyyhekauppa Aleksanterin kadulla

Hamam-pyyhkeissä on ihania värejäkin, on ihan rauhallisia harmaita ja mustia jos niitä haluaa, mutta meillä ostettiin jokaiselle oman värinen pyyhe. On helppo erottaa suihkuun mennessään oman pyyhkeensä kun on eri väriset. Ja toisaalta nämä värit ovat mielestäni sillä tavalla yhteen sopivia, etteivät kuivuessaan pukuhuoneessakaan käy riitelemään keskenään :)
Tampereelta löytyy tosiaan Lina-pyyhekauppa ja kovin ystävällisen palvelun siellä saimme osaksemme, uusi reissu on tiedossa pikapuoleen! Nämä meidän ostamat pyyhkeet olivat noin 20€ kappale, hinta vähän vaihtelee sen mukaan, onko pyyhe ohuempaa vai vähän paksumpaa kudosta. Mutta ehdottomasti hintansa arvoisia! Voin lämpimästi suositella näitä, tulikohan jo selväksi, että olen näihin täysin hullaantunut?! Onko sinulla kokemusta Hamam-pyyhkeistä?

Ilma näyttää ulkona ihanalta, nyt täytyy päästä ulkoilemaan, kunhan on neiti ystävineen ensin kuljetettu heppatallille.

Ihanaa loppuviikkoa teille kaikille!

27 kommenttia

 1. Ei ole kokemusta, mutta onpa kivannäköisiä pyyhkeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä aivan ihania, ellen jo maininnut ;)

   Poista
 2. Moni näitä kehunut, olisihan ne varmasti ihania :)

  VastaaPoista
 3. Ei ole kokemusta mutta olen kyllä noita kans ihaillut... Olen aina hitusen epäillyt sitä niiden kuivaamiskykyä, jotenkin uskomatonta että tuollainen sileä pyyhe kuivaisi kunnolla. Mutta kai se vaan on uskottava!! :D

  Aloin miettiä, että nuohan saattais olla vaikka aika kivat joululahjaksi.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kanssa suunnitelma jo joulupaketeista valmiina ;). Nämä kyllä kuivaa hyvin, ihan itsekin yllätyin, neidillä on melkein takapuoleen asti, paksut hiukset ja tykkää ihan yli kaiken näistä pyyhkeistä. Eikä neidinkään pyyhe ole mitenkään yltiömärkä edes hiusten kuivaamisen jäljiltä.

   Poista
 4. Kivan näköisiä pyyhkeitä. Pyyhkeet vievät kyllä ihan liikaa tilaa matkalaukussa. Kiitos vinkistä, täytyypä harkita seuraavalle reissulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkalaukkujen vuoksi mekin näitä alun perin hankittiin ja en kyllä aio muita enää hankkiakaan.

   Poista
 5. Mulla ei ole kokemusta, mutta olen tunnustellut ja hiplaillu minkä ehdin!! Aivan ihania.Eikös olenkin aika tyyriitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on muistaakseni 18€ ylöspäin, isoja, olisko nämä olleet 100x180cm kokoisia. Varmaan suurin piirtein samoissa hinnoissa kuin froteepyyhkeet, mutta minusta huomattavasti paljon parempia (ehkä olin jo tämän aiemminkin maininnut...)

   Poista
 6. Ei ole tuttu tuote!
  Mutta kivoilta näyttävät!
  Mukavaa torstai päivää sinne!❤️😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Nämä ovat kyllä ihania ja kivan näköisiäkin :)

   Poista
 7. Kiitos vinkistä, täytyy alkaa katselemaan tällaisia meillekin niin saa ainakin kaappitilaa ja onhan noi kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Nanni, näitä kyllä voin lämpimästi suositella!

   Poista
 8. Kivan näköisiä pyyhkeitä, voisin kokeilla minäkin noita. Meillä lapset käyttävät mikrokuitupyyhkeitä ja ne menevät todella pieneen tilaan. Sellainen on näppärä koulurepussa. Kotona olemma toistaiseksi käyttäneet perinteisiä paksuja pyyhkeitä, johon on ihana kietoutua suihkun jälkeen. Suurin osa niistä on aika kulahtaneita, joten voisin kokeilla jotain pienempään säilytystilaan mahtuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään näistä sekä ulkonäöstä että käytettävyydestä ja plussat vielä säilytystilan vähäisestä tarpeesta!

   Poista
 9. Oi miten ihanat värit! Näille olisi ollut kyllä tarvetta kun viimeksi olimme reissulla. Pyyhe vie matkalaukussa uskomattoman paljon tilaa, mutta tämä olisi ollut näppärä. Tervetuloa osallistumaan blogissani olevaan Kaunein Joulu-kirjan arvontaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita! Nämä on nimenomaan reissussa aivan huiput! Tosin reissun jälkeen ovat olleet jatkuvassa käytössä kotona :D

   Poista
 10. Näistä ei ole aiempaa kokemusta, mutta näyttävät ja kuulostavat tosi käteviltä! Voisi mennä joulupukin toivomuslistallekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän joulupukki ajatteli kanssa vierailla tuolla Linassa joulun alla...

   Poista
 11. Lähdin heti tutkimaan :-) Löytyy nettikauppakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, unohdin tietty mainita, että löytyy nettikauppakin :)

   Poista
 12. Olen himoinnut näitä pyyhkeitä pidemmän aikaa, ja tämä postaus ei ainakaan helpottanut sitä! :D Vaikuttaa todella hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on Niina ihania, ainoa vika näissä on se, että paluuta paksuihin froteepyyhkeisiin ei ainakaan meillä ole...

   Poista
 13. Kivoja värejä ja malleja löytyy täältä www.sopretty.fi
  Hinta myöskin kohdallaan :)

  VastaaPoista

Kaikki saamani viestit ilahduttavat minua suuresti, kiitos siis sinulle!

© Meidän elämää
Maira Gall