tiistai 7. kesäkuuta 2016

Työkaveruutta

Tervehdys kaikille pitkästä aikaa!

Jotenkin tämä kesä vie mennessään eikä tunnu löytyvän yhtään aikaa blogin päivittämiseen ja toisaalta jotenkin on jututkin olleet kadoksissa...

Muutama viikko sitten olimme ihanien työkavereideni kanssa mökillä, saunottiin, parannettiin maailmaa ja syötiin hyvin! Minulla on ollut onni olla työyhteisöissä joissa yhteishenki on ollut hyvä, itse asiassa en muista yhtään työpaikkaa, jossa olisi ollut huono ilmapiiri. No, ainahan jotain kärhämiä mahtuu mukaan, mutta ei mitään sellaista suurta.

Nykyisessä työssä näiden kollegoideni kanssa aloitimme samana kesänä kaikki. Tulimme organisaation ulkopuolelta ja koimme suurta yhteen kuuluvaisuutta jo heti alkumetreiltä, meillä kun oli uudenlaisia ajatuksia ja näkemyksiä, tässä tapauksessa voi sanoa, että "yhteinen vihollinen" yhdisti, vaikka ei se nyt varsinainen vihollinen tietenkään ollut, mutta kuitenkin...

Olemme joka vuosi vuokranneet mökin kesällä tällä porukalla ja nämä reissut ovat aivan ihania! Pieni, yhden yön irtiotto arjesta, hyvää ruokaa ja juomaa ja tietenkin ihan huippuaseuraa!

Nykyisin ei enää vuokrata mökkiä, vaan menemme yhden meistä mökille, meillä on jo vakkari nukkumapaikatkin siellä ;)

Ilma oli kaunis ja vesikin jo lämmintä, jopa minä kävin uimassa saunasta, useammankin kerran, viime kesänä kastoin talviturkin vasta elokuussa tällä samaisella mökillä. Tällä mökillä on ihana, luonnonhiekkaranta ja kalliorannat, olen niin ihastunut tähän rantaan, juuri tällaisen rannan haluaisin omalle mökilleni, jos meillä sellainen olisi...On ihanaa, että on hyviä ystäviä näin töidenkin kautta! Heille voi kesken työpäivän käydä purkamassa turhautumistaan  tai iloita onnistumisestaan ja he ovat aina hengessä mukana. Olemme olleet mukana seuraamassa, miten elämä muuttuu, kun tulee mummoksi, elämää teinien kanssa, ylioppilasjuhlia, valmistujaisia, monenlaista on mahtunut näihin muutamaan vuoteen. Meidän porukan ikäjakauma on 40 vuodesta 60 vuoteen, mutta se ei yhtään haittaa menoa missään kohtaa.


Olen onnellinen kun minulle on osuneet näin huiput työkaverit, ihan parasta!

Meillä perheen nuorimmat lomailevat ja itsellä on vielä jokunen päivä töitä jäljellä ennen lomaa, ihanaa kun loma on kokonaan edessä!

Leppoisaa  kesän aloitusta kaikille ja ihana kun olette siellä!

25 kommenttia

 1. Näyttää tosi ihanalta paikalta tuo mökki. Ja todella hienoa, kun työporukan kanssa on hyvä yhteishenki! Mä en vois kuvitellakaan, että oman työporukan kanssa viettäisin muuta kuin just ja just jotain pikkujouluiltaa... Niissäkin yleensä on väki koolla vain ruokailun ajan ja sielläkin on jo omiin porukoihin jakautumista huomattavissa... Kaikki tulee juuri ja juuri toimeen keskenään mutta ystäviä ei todellakaan olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kerta kaikkisen ihana paikka ja on niin ihanaa kun me työkaveritkin päästään tästä nauttimaan ja osataan kyllä arvostaa! Ei meilläkään ihan kaikkien kanssa tulisi mieleen lähteä porukalla mökkeilemään, mutta näiden lähimpien kyllä. Pääasia kait se on, että toimeen tullaan työasioissa, loppu on sitten plussaa 😊

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä, tässä alkaa tuntua siltä, että loma on enemmän kuin tarpeeseen ;)

   Poista
 3. Olen ihan mykistynyt noista kuvista!! Niin kauniita, että piti kelata kolme kertaa ees taas! Ihana ranta ja ihana keli, mutta myös taitavasti kuvattu <3

  Ja olen kyllä aidosti kateellinen sun työyhteisöstä. Multa sellainen puuttuu aikalailla kokonaan ja pakerran yksikseni ilman, että samassa tilassa olisi ketään, kenen kanssa vaihtaa ajatuksia tai kuulumisia. Kaikki on puhelimen tai sähköpostin päässä kyllä, mutta se on ihan eri asia kuin istahtaa yhdessä sen kahvikupin ääreen hetkeksi. Sen(kin) takia tää blogimaailma ja sitä kautta saamani ystävät on niin tärkeitä. Eli juurikin sinä siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Annukka, ihan tässä punastuu! Mutta täytyy kyllä sanoa, että tuo paikka on aivan täydellinen ja saunan verannalta voi ihailla auringonlaskua, joten voiko täydellisempää olla...

   Ja kiitos kun sanot mua oikein ystäväksi, arvaa vaan, se aiheutti mukavan läikähdyksen sisällä, ystäviä ei koskaan ole liikaa! Juu, kyllä työkaverit(kin) on tosi tärkeitä ja se kupposellinen kahvetta!

   Poista
 4. Ihania mökkimaisemia!

  Minulla työssä vaihtuvat työtehtävät ja siten työkaverit säännöllisen epäsäännöllisesti ja varmaan sen takia ei sellaisia kiinteitä porukoita ole päässyt syntymään. Eikä sillä, että viitsisin lähteä työpaikan äijien kanssa mökkeilemään :D :D Paljon hyviä tuttavia, lounas- ja kahvikavereita on jäänyt haaviin ja muutama hyväksi ystävyydeksi muuttunut työkaveryys.

  Se pitää lounaskaveriäijien kunniaksi sanoa, että kun puhelimeni pimeni vieden kaikki yhteystiedot mukanaan ja siitä FBssä valitin, niin ensimmäiset numeronsa lähettäneet olivat kaikki miespuolisia työkavereitani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy sanoa, että ehkä minäkään en äijäporukalla lähtisi (ja voi olla, että siihen isäntäkin jo jotain kommentoisi), mutta me satutaan olla kaikki samaa sukupuolta.

   Peukkuja noille yhteystietojen ilmoittajille, ne ei selvästikään halunneet sua kadottaa eikä sun kadottavan heitä ;)

   Poista
 5. Äärettömän kauniit kuvat <3. Onnea on noin mukava työporukka. Minullakin on sellaisia ollut, mutta vuodet ovat vierineet ja yhteydet katkenneet. Työelämään paluulta odotan kyllä kovasti myös työtovereita. Hoitovapaan talvet ovat olleet välillä aika yksinäisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä työssä yksi parhaista jutuista on aikuiskontaktit ja työkaverit! Sinä löydät uusia ja entistä ehompia työporukoita!

   Kiitos kuvakehuista :)

   Poista
 6. Ihanan kesäisiä kuvia <3 Oon kans tosi onnellinen,että meillä on aivan mahtava työporukka, joiden kanssa tulee melkein oltua enemmän kuin kotona.. Ihanaa viikonjatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi, kyllä hyvät työkaverit ovat kallisarvoisia, tekevät työpäivät niin paljon helpommiksi!

   Poista
 7. Meilläkin on töissä hauskaa, mitä nyt välillä on tietysti kärhämää sun muuta. Ne kuuluu asiaan.
  Kiva mökkireissu teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joskus on vähän sanomista, mutta niin kait se kuuluu ollakin. Meillä on ollut sellainen onni tässä porukassa, että vaikka työasiat joskus riitelevätkin niin me ei, jokainen on osannut erottaa asiat ja henkilöt toisistaan.

   Poista
 8. Täällä sama homma että blogi päivittyy tosi harvakseltaan, ei malta kesällä pysähtyä koneelle, ei edes lukemaan muiden kuulumisia.
  Meillä on samanmoinen työporukka. Hauksaa piisaa töissä mutta vietämme aikaa yhdessä myös työn ulkopuolella ja se on tosi tärkeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei meinaa ehtiä pysähtyä ja monesti lukaisen muiden blogeja iPadilta, jolla taas en osaa kirjoittaa, kun kuvien lisääminen sinne on jotenkin ylettömän hankalaa, tai siis mulle se on ylettömän hankalaa... Hyvät työporukat ovat kallisarvoisia!

   Poista
 9. Kauniita kuvia ja mahtavankuuloinen työporukka teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Meillä on erittäin hyvä työporukka, tässä vaan vähän kauhistuttaa, että mitä tapahtuu kun yksi meistä muutaman vuoden sisään taitaa päästä jo eläkkeelle...

   Poista
 10. Heippa!

  Osallistuit blogissani Kanelia ja kardemummaa Biolanin arvontaan:
  http://kaneliajakardemummaa.blogspot.fi/2016/05/voimaa-kasvuun-ja-arvonta.html
  Onnetar suosi sinua, lämpöiset onnittelut!

  Lähetätkö osoitetietosi minulle kaneliajakardemummaa(at)live.fi, niin saadaan palkinto matkaan mahdollisimman pian.

  Oikein ihanaa kesän jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanaa palkinto ja pihan ja terassin kukkaset tulevat niin kiittämään tästä palkinnosta! Laitoin yhteystiedot tulemaan :) Ihanaa kesää sinne myös!

   Poista
 11. Onpa kiva, että teillä on mahtityöporukka!
  Itsekin arvostan hyviä työkavereita, joiden kanssa voi viettää aikaa vapaallakin.
  Toisista työkavereista tulee läheisempiä ja vaikka tiet eroavatkin, niin silti pidetään yhteyttä.
  Kivaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 12. Olen aiemminkin ihastellut näitä maisemia. Onni on oma mökki ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni olisi tosiaan oma mökki, harmi kun meillä ei sellaista ole, toisaalta sitten taas...

   Poista
 13. Ihan sama lista täällä asioista joista en tykkään. Kiva haaste tämä ja aijai rapsumehu maistuisi juuri nyt täällä. :) Kivaa uutta viikkoa Anu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, vaikka tämä viesti taisi tulla eri tekstin perään kuin mihin tarkoitit, mutta ei se mitään, pääasia, että tuli <3

   Poista

Kaikki saamani viestit ilahduttavat minua suuresti, kiitos siis sinulle!

© Meidän elämää
Maira Gall