tiistai 2. helmikuuta 2016

Tammikuun kollaasi

Niin se mennä hujahti tammikuu, ihan älyttömän nopeasti... Monissa blogeissa on nyt ollut näitä kollaaseja kuluneelta kuukaudelta ja ajattelin myös kokeilla, nämähän on mukavia pikakatsauksia itsellekin kuluneesta kuukaudesta.  Pieni lintu- blogin kollaasihaasteeseen osallistun tässä samalla :)

Meidän tammikuu oli hyvin tavanomainen, ulkoilua, ihanassa säässä, pumpulilumessa pyörimistä järven jäällä, lumisia, onnellisia koiria. Ostinpa donitsivuoankin, olen pidemmän aikaa sen hankkimista jo miettinyt ja testattuakin se tuli. Tehtiin spelttijauhoista vohveleita, oli muuten tosi hyviä, ohjeen nappasin Kalastajan vaimon-blogista. Oli ensimmäinen kerta kun ylipäänsä tutustuin spelttijauhoihin, mutta ei takuulla viimeinen kerta! Tammikuun viimeisenä viikonloppuna oli neidille ja parhaalle ystävälleen varattuna issikoilla maastoratsastus ja kävimme tytöt viemässä sinne pitihän noin symppiksiä heposia sitten vähän kuvatakin :) Tallin ympäristöä kuvailin kyllä muutenkin, mutta laittelen niitä sitten eri postaukseen...

Sellainen tammikuu, tervetuloa helmikuu! Meillä tämä kuukausi alkaakin esikoisen sotilasvalalla (olivat kuulemma puolustusvoimissa jakaneet sotilasvalan ohjelman kanssa paketin nenäliinoja, kenelle lie tarkoitettu, vaiko sittenkin äideille????) ja sen jälkeen onkin vuorossa neidin synttärit ja kohta onkin sitten jo taas lomailun aikaa, kun hiihtoloma koittaa kuun lopussa, en pistä pahakseni :)

Kivaa alkanutta helmikuuta kaikille ja oikein ihana on huomata, että tänne on tullut taas muutama uusi lukija, tervetuloa mukaan!

19 kommenttia

 1. Aivan ihana kollaasi, suloinen koira :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Vasta opetteln kuvaamista, osa onnistuu paremmin, osa huonommin :)

   Poista
 2. Tammikuu meni kyllä niin vauhdilla kuin nykyään kaikki viikotkin menee. Kohta on taas kesä ettei huomaakaan. Katseeni kiinnittyi noihin vohveleihin. Mää haluan vohveleita, heti, nyt.....

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia olet ottanut viimeaikoina! Tosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Katri, hyvillä neuvoilla on hyvin paljon tekemistä onnistuneoden kuvien kanssa :)

   Poista
 4. Voi tota ihanaa koirakuvaa :). Niin symppis. Mitä lie siinä anelee..

  Toivotaan, että valapäivän kelit suosii niin siellä kuin täälläkin. Vesisade tai kolmenkympin pakkanen vähän pilaa tunnelmaa. On kumminkin aika pitkä ulkotilaisuus, kun niitä joukko-osastoja on niin paljon ja kaikki ovat yhtäläisen huomion ansainneet. (Nolottaa tunnustaa, mutta vaikka kuinka yritin, en onnistunut viime kerralla bongaamaan "omaani" sieltä kaikkien nuorten sotapoikien joukosta. Räpsin vaan kuvia kaikista ohimarssijoista ja toivoin, että sattuis omakin poika ruutuun, mutta huti tuli :). Josko vaikka tällä kertaa onnistuisin paremmin).

  Helmikuu on mun synttärikuu. Tulee 15 mittariin :D

  (Unohdin muuten mainita, että klikkasin itseni ens viikolla alkavalle Detox-kuurille, kun kiinnostaa kokeilla, millainen se on. Sotkee kyllä salitreenit siltä viikolta, koska niihin ei detoxilla energiat piisaa, mutta uskon, että siitä tulee taas hyvää lisävirtaa jatkoon. Kerron sit kuinka kävi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla anelemassa lasten leipiä, sattui vaan vilkaisemaan kameraan välissä :).

   Me saatiin huomista varten koordinaatit, että mistä joukkueesta omaa poikasta kannattaa yrittää pongata ;). Toivottavasti ilma suosii meitä molempia (ja niitä sotapoikiakin). Meitä onkin lähdössä oikein iso satsi, kun otetaan vielä pojan tyttöystäväkin kyytiin (ja siis meitähön on jo viisi muutenkin menossa) ja lisäksi vielä mummu ja pappakin lähtee.

   Mielenkiinnolla odottelen mielipidettäsi tuosta Detox-kuurista, siis onko se vain viikon kuuri?

   Poista
  2. Niin ja onnea synttäreiden johdosta, minä olen syksyn lapsia, lokakuussa juuri oli merkkipäivä...

   Poista
 5. Detox kestää oman valinnan mukaan viikon tai kaksi. (samat ohjeet kummallekin viikolle). Itse kokeilen sillä yhdellä, niin pääsen pikemmin takaisin salille :). Aika niukanlaisesti on syötävää ja vähän jännittää mutta eiköhän sitä viikon verran selviä :).

  Mukavaa valapäivää! Meillä on vasta parin viikon päästä. Ja vieraiden määrä oli rajoitettu kolmeen että mahtuu kaikki munkkikahville :). T.Annukka (tulee taas puhelimesta tolla vanhalla profiililla)

  VastaaPoista
 6. Mielenkiinnolla odotan Detox-kokemustasi :). Ai minä kun luulin, että samaan aikaan alottaneilla on kaikilla huomenna valapäivä :). Meillä iömoitettiin, että ruoka tarjotaan neljälle, eli ei edes tällaiselle "suur"perheelle kaikille :D

  VastaaPoista
 7. Tammikuusi on ollut ainakin "eläinrikas". Ja herkullinen. Hieno kollaasi.

  R. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Kristiina joka kuukausi "eläin"kuukausi :D. Kiitos kommentistasi!

   Poista

Kaikki saamani viestit ilahduttavat minua suuresti, kiitos siis sinulle!

© Meidän elämää
Maira Gall