maanantai 8. helmikuuta 2016

Helmikuun ensimmäinen viikko

Viikonloppuna on käyty taas vähän hevostelemassa, tällä kertaa omalla tallilla, siis siellä missä kaikki  ratsastuskin tapahtuu. Estekisat on aina jänniä, koskaan ei tiedä, miten hevonen käyttäytyy. Tämän kertainen poni on loistava, tyttö pääsi kentän läpi puhtaasti ja ihan hyvällä ajallakin.
Kuvaajan pitää vielä harjoitella liikkuvan kohteen kuvaamista :) Toki maneesissa haasteena oli myös heikko valaistus ja tämä minun isompi zoomini ei ole kovin valovoimainen, seli seli siis :)
Mutta kyllä näistä nyt vähän selvää saa.. Minusta tuo poni on vähän pieni neidille, mutta itse oli sitä mieltä, että se on oikein hyvä...
Heppatytölle tuli myös tietenkin heppakortti synttäripäivänä, paketista löytyi, yllätys, yllätys, hevostavaraa :D
Ja lisää hevosia, ihan kuin meidän elämään ei paljon muuta mahtuisikaan....
Kivaa viikkoa teille kaikille, kelit on kyllä tylsiä, pelkkää sadetta ja jäätä, en tykkää yhtään! Lasten hiihtoloma on vasta edessä muutaman viikon päästä ja nyt jo näyttää siltä, että ulkoiluun sitä ei voi käyttää... Olen erittäin harmissani näistä Suomen talvista, viime talvi oli ihan samanlainen :( Toivon pakkasta ja lunta, kiitos!

16 kommenttia

 1. Estekisat ovat varmasti jännittävä kokemus.
  Minä jatkan edelleen näiden säiden kiroamista. Pikkupakkanen ja lisälumi olisivat niin tervetulleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYLLÄ, olen NIIN samaa mieltä kanssasi tuosta pakkasesta ja lumesta!!!!

   Estekisat on jänniä, äitiäkin aina jännittää :)

   Poista
 2. Täälläkin on satanut vettä ja räntää koko päivän. Joo, ottaisin mieluummin pakkasta ja lunta kuin tälläisen liukkaan loskakelin. Kyllä talven pitäisi olla talvi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nämä kelit on ÄRSYTTÄVIÄ! Ensin sataa koko kesän ja syksyn ja nyt sitten vielä koko talvenkin VETTÄ, raivostuttavaa!

   Poista
 3. Estekisat ovat varmaan jännittäviä! Kivoja kuvia :) Onnea heppatytölle! Hyvää yötä ja mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jassuntassu! Heppatyttö oli hyvin tyytyväinen ja äitikin, koska tyttö ei tippunut selästä!

   Poista
 4. Itse en enää uskalla mennä hevosia lähellekään, kun ne on mun mielestä niin hirmu isoja ja pelottavia... Tollasta pikkuponia voisin käydä vähän rapsuttamassa :)

  Todellakin tympeitä nää kelit. Pohkeet on ihan jumissa, kun koittaa lenkillä pysyä pystyssä. Ja tänään vissiin on laskiaistiistai, joka "ennenvanhaan" oli niin reipas ulkoilupäivä, kun vielä lukioikäisinäkin päästiin kesken koulupäivän mäkeä laskemaan. Sekin ilo mennyt näitten nykytalvien mukana. (Ei muuten paljon poikkea juhannuskelistä tää tänpäiväinen)

  Myöhästyneet onnittelut heppatytölle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ponit on kyllä paljon turvallisemman oloisia, vaikka tosiasiassa hevoset taitavat kuitenkin olla vähemmän äksyjä... Minä uskallan juuri ja juuri kuvausetäisyydelle, siinä kaikki. Vaikka tuolla tallilla olisi aikuisten talutustunti tämän kuun lopussa ja olen kyllä jopa vähän harkinnut asiaa...

   Poista
 5. Voih, tuli taas oma heppailu mieleen noista kuvista...ja siitä on sentään kohta 20 vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heppailu on kyllä kummallinen laji, meillä on töissä monta aikuista naista, jotka käyvät ratsastamassa ja minä aina jaksan tätä kummastella :). Johtunee siitä, että en ole koskaan itse ratsastanut, mutta nyt kyllä on ihan vähän alkanut houkutella kokeilu...

   Poista
 6. Ihania hepostelukuvia. Tekisipä niin mieli tallille. Tyttö sitä vinkuu useasti mut siippa on niin allerginen että aivastaa lähes pelkästä kuvasta jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tuo pikku-ukko samanlainen kuin siippasi, heti alkaa ahdistaa ja nenä vuotaa kun hevosista puhutaan, harmillisia tuollaiset allergiat!

   Poista
 7. Hienoja liikkuvia kuvia olet ottanut! Kuvissakin näkyy liike. Onnea heppatytölle!
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Oi tulee oma nuoruus mieleen! Estekisat on mahtavia<3
  Kaunis ja erikoisen näköinen poni. Kuvathan ovat aivan hyviä!
  Onnea tytölle!
  Samaa mieltä näistä nykytalvista, kumppareissa joutuvat lapsparat liukastelemaan tuolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Estekisat on kyllä kivoja ja mielenkiintoisia ja vähän pelottaviakin. Tällä ponilla on tuollainen herasilmä (niin minulle kaiketi sanottiin) ja toinen on ruskea, tekee mielenkiintoisen näköiseksi.

   Ikäviä ovat nämä kelit, pikku pakkanen ja kunnon luminen talvi olisi kyllä kovasti täällä toiveissa...

   Poista

Kaikki saamani viestit ilahduttavat minua suuresti, kiitos siis sinulle!

© Meidän elämää
Maira Gall