keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Hammi's

Tänään oli postin joukossa odottamassa ihana yllätys. Tai no, tiesinhän minä, että tällainen on tulossa, mutta että se tuli juuri tänään oli se yllätys! Ihana Mrs Sinn arpoi tässä kuussa kivoja Hammi's Designin juttuja ja vaikka ihan päävoitto ei osunutkaan kohdalle, sain kuitenkin tämän ihanan paketin! Paketissa oli jouluisia kortteja, mutta myös kortteja, jotka saan kehyksissä ilokseni pidemmäksikin aikaa (kunhan nuo tauluhyllyt joskus pääsevät seinään asti...)
Hammi's Design on vuonna 2012 perustettu raahelainen yritys, jonka tuotoksia nämä kaikki ovat. Minusta kyllä aika tosi kivoja. Tänä vuonna joku onnekas sukulainen tai ystävä saa siis tällaisen joulukortin niiden lasten askartelemien sijaan.


Että sellaista asiaa tällä kertaa :) Kiitos vielä kerran Mrs Sinn ihastuttavasta paketista!

Miten teillä muilla muuten on nuo joulukorttiasiat mallillaan? Meillä on näiden lisäksi tänä vuonna oikeinkin kivasti, keksin mielestäni aika kivan idean ja lapset sitten viime viikonloppuna toteuttivat sen ja meillä on poikkeuksellisesti joulukortit nyt valmiina. Vähänkö olen tästä ylpeä, yleensä meillä viimeisenä iltana vielä niitä kuumeisesti askarrellaan ja väkerretään.... Tänä vuonna voimme sitten viimeisenä iltana hikoilla sen kanssa, että kaikkien osoitteet eivät taaskaan ole siinä mustassa muistikirjassa, vai voisinkohan minä tämänkin jo ennakoida ja tarkistaa osoitteet??? Ehkä se on tällaiselta viime tipan ihmiseltä jo ihan liikaa vaadittu?

Kivaa loppu viikkoa kaikille! Ihana kun jaksatte käydä täällä ja kommentoida, se on kyllä tämän harrastuksen suola! Vieläkään ei nämä asetukset ole sellaiset kun haluaisin, mutta jatkan yrittämistä, siihen asti mennään näin :)

                                                              -Anu

5 kommenttia

 1. Tuleepa niin hyvä mieli, kun sai jaettua iloa laajemmalle kuin arvonnassa oli aluksi edes tarkoitus - ja varsinkin tietenkin heille, jotka ilahduttavat kommenteillaan blogissa niin useasti - kuten juuri sinulle :)

  Pientä selityksen makua, mutta kuitenkin ... tuo mun kirjoitus näyttää niin alakoululaisen tekstille. Selityksenä voinen kertoa, että kirjoittavaa kättä työnsi kirjoitustilanteessa koko ajan sivuun tytär, joka halusi nähdä, mitä kirjoitan. Ja penkin reunalla roikkui poika, joka repi housujen lahkeista. Yritä siinä nyt sitten saada nättiä käsialaa, ja lopulta annoin periksi; "onpahan elämää nähnyttä käsialaa" ja hah, pistin menemään ;) Huomaan, että täydellisyyden tavoittelu kokee tässä elämäntilanteessa monta kolhaisua, mutta se on lopulta ihan hyvä varmaan se :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Hyväähän tuo sinun kirjoituksesi on ja nyt kun kerrot, missä tilanteessa olet sen kirjoittanut niin sehän on suorastaan ihan huikea saavutus, että ylipäänsä on tekstiä paperilla :D

  VastaaPoista
 3. Huomasin, että siun blogiin on jossain vaiheessa voinut kommentoida myös anonyymina, mutta ei ollutkaan enään mahdollista. Ite kun en tykkää käyttää tätä profiilia, olen sen luonut vain näitä tappauksia varten...

  Huushollin laukkuarvonnassa huomasin kommenttisi, ja mieleeni tuli ehdotus aiheesta. Toivottavasti sallit? Laukkukokoelmasi olisi kiva nähä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Anuliisa. Tiedän, että tuo anonyyminä kommentointi olisi vähän sujuvampaa ja helpompaa, ehkä jossain vaiheessa kerron, miksi se oli vain hetken aikaa mahdollista.

   Voi kiitos aihe-ehdotuksesta, ilman muuta sallin, minulla vaan ei ihan oikeasti ole mitään kivoja laukkuja esiteltäviksi, ihan perusjuttuja, mutta toisaalta voishan nekin näyttää... Kiitos sinulle!

   Poista
 4. Ihanan paketin olet saanut. Olisin tuosta itsekin aivan happy.
  Itse olen tehnyt joka vuosi meidän kortit ja osan tehnyt työkaverillekin myytäväksi. Tänä vuonna päätin, etten tee ainuttakaan korttia, en itselleni enkä muillekaan. Usko vain miten kova homma siinä on kun yksi eikä kaksi korttia riitä. Tää joulu mennään siis kaupan korteilla.

  VastaaPoista

Kaikki saamani viestit ilahduttavat minua suuresti, kiitos siis sinulle!

© Meidän elämää
Maira Gall