torstai 3. syyskuuta 2015

Sekalaista sepustusta sairastuvalta

Tervehdys sairastuvalta!


Tytön sairastamisesta kirjoittelinkin jo edellisessä postauksessa, niinhän se meni, että tauti iski myös minuun. Olen nyt toista päivää sairaslomalla, mutta onneksi tauti näyttää nyt talttuvan, joten huomenna menen töihin. On se kummallista, miten tuo töihin meno on niin pakkopullaa aamuisin, mutta kun sieltä on pois niin on halu päästä mahdollisimman pian takaisin. Ehkä se johtuu siitä, että minulla on mielenkiintoinen, vaihteleva ja haasteellinen työ ja tietysti tosi mukavat työkaverit!

Meillä on pikku-ukko aloittanut tänä syksynä Parkourin, lajin jossa luvalla harjoitellaan seinille kiipeämistä. Sali, jossa lajia harjoitellaan, on myös lajilleen ominaisesti sisustettu.


Minä olen aina ollut todella huono hoitamaan ihoani, vesipesu aamuin illoin on saanut kelvata. Nyt kun ikää on tullut, huomaan, että kasvot kaipaisivat jotain muutakin, niinpä monista eri jutuista lukemani perusteella ostin minäkin tuollaisen Konjac-sienen. Olen nyt muutamana iltana ja aamuna pessyt sillä normaalin vesipesun sijaan ja huomaan, että iho ei ole lainkaan niin kuiva kuin vesipesulla... Mutta ei kait se ihme ole, kun lukee mitä Ruohonjuuren sivuilla sanotaan sienestä, joka käy  kuivalle, herkälle ja myös allergiaan taipuvalle iholle.

"Aloe Konjac Cleansing Sponge on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton, pehmeä ja hellävarainen, pH: ta tasapainottava ja luonnollisesti syväpuhdistava kasvojenpesusieni.

Konjac Sponge -ihonpuhdistussienet savat kunniamainnan Ruohonjuuren "Paras tuote 2014" -äänestyksessä. Näin raati perusteli valintaa: "Syväpuhdistaa, uudistaa, kuorii ja heleyttää ihoa. Helppo ja 100% luonnonmukainen valinta, johon on äärimmäisen helppoa rakastua."

Sienen peruskuvaus:
100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta tehty kasvojenpesusieni. Sienen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti. Hyvän Olon Maailman Konjac Sponge sopii herkimmällekin iholle.

Sieneen on lisätty Aloe Veraa tehostamaan sen rauhoittavaa ja kosteuttavaa vaikutusta. Sienen hoitavat ainesosat sitovat kosteuden ihoon ja auttavat sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä. Aloe -sieni puhdistaa meikin, lian, talin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti herkkää ja allergista ihoa ärsyttämättä.

Avainasiat:
• Puhdistaa ihohuokoista lian ja talin
• Kosteuttaa ihoa luonnollisesti
• Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä
• Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan
• Tasapainottaa ihon pH:n
• Sopii hyvin myös erittäin herkälle iholle

Avainfaktat:
• 100 % luonnonsieni, ei säilöntäaineita, ei väriaineita, ei lisäaineita
• Kierrätettävä, kompostoitava, luontoa säästävä, ympäristölle turvallinen" (Lähde:http://kauppa.ruohonjuuri.fi)

Voin kyllä lämpimästi suositella tätä kokeilemaan, hintakaan ei päätä huimaa, eli oli noin kympin verran. Huomasin työpaikalla, että myös Dermosilin valikoimista moinen ihmekapine nykyisin löytyy, se taisi olla vielä edullisempi. Ostin myös vartaloa varten oman sienen, ajattelin, että jos se vaikka jotain ihmeparanemista toisi tuolle minun psorilleni, ei ole suuren suuri investointi ja tokko se sitä ainakaan huonommaksi tekee...
Viikonloppuna syötiin täytettyjä paprikoita ja täytettyjä kesäkurpitsoita, minusta ne molemmat olivat hyviä, mutta lapset olivat vähän erimieltä, nirsoilijat..Tänä syksynä minun on ollut pakko antautua ja todeta, että olen tullut keski-ikään! Oli pakko hankkia monitehot... Näin kyllä vielä lukea ihan hyvin kun otin lasit pois päästä, mutta voi sitä jatkuvaa venkslaamista, en enää kerta kaikkiaan kestänyt sitä. Ja voi miten helppoa onkaan, kun samoilla laseilla näkee sekä lähelle että kauas, olisi kannattanut käydä optikolla jo aikaa sitten... Minä vähän tapani mukaan venytin tätä asiaa... Mutta toisaalta, ostin sitten kahdet kerralla, eikös se vähän korvaa tuota venyttämistä???

Ihanaa, huomenna on perjantai! Voisi perjantain kunniaksi ostaa jotain hyvää punaviiniä ja nauttia illasta hyvän leffan parissa oman kullan kanssa (jos tämä flunssa nyt suostuisi antamaan periksi).

Tänään on kuulemma esikoisen tyttöystävä tulossa meille yöksi... Minulla on kuulkaa ollut totuttelemista näihin tähän tyttöystävään, joka yöpyy meillä, en meinaa millään sopeutua ajatukseen, mutta huomaan, että joka kerta se on kuitenkin vähän helpompaa. Minulla ei siis ole mitään tätä tyttöä vastaan, ehei, päinvastoin, tyttö on oikein mukava ja herttainen, sellainen kiltti naapurintyttö. Tottumista on siihen, että meillä aamulla on kuitenkin vieras ihminen heti aamukahvipöydässä (vaikka nuoriso kyllä yleensä nousee vasta meidän aamupäiväkahveille), mutta te, jotka olette olleet samassa tilanteessa, varmasti ymmärrätte, mitä tarkoitan?!

Minä muuten tilasin meille uuden maton, sitä tämä sairastaminen teettää, on aikaa surffata ja katsella muiden ihania koteja ja saada inspiksiä. Olen tänäänkin löytänyt taas monta uutta, ihanaa blogia.

Kivaa loppuviikkoa teille kaikille!

-Anu

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kaikki saamani viestit ilahduttavat minua suuresti, kiitos siis sinulle!

© Meidän elämää
Maira Gall