maanantai 7. syyskuuta 2015

Mukavissa tunnelmissa

Heissan ja kivaa alkanutta viikkoa!
Olipa meillä mukava viikonloppu, flunssa vähän verotti vielä voimia, mutta muuten erittäin kivaa! Sain lauantaina vihdoin sen maton tuohon olkkariin ja minusta tuo vaalea matto on niin paljon parempi tuossa lattialla, mitäs mieltä olette? Kuvat ovat huonoja, mutta kyllä niistä vähän jyvälle pääsee.  Eli tässä kuvia vanhalla matolla, vasta kun uusi oli lattialla, niin tajusin, miten tunkkaiseksi tumma matto tekikään koko olkkarin.

Ja tietysti ennen kuin sain maton lattialle oli pakko imuroida ja  pestä lattiat ja järjestellä vähän paikkoja, voi että, siitä tulikin hyvä mieli. Oli niin mukava istua illalla isännän vierellä ja katsella elokuvaa kun oli siistiä ja kynttilätkin vielä sytytin.

Sunnuntaina sitten kävimme vaihteeksi heppatallilla, siellä oli tapahtumapäivä, tytöt osallistuivat pukuratsastuskilpailuun ja saivatkin oikein palkinnonkin, ihania ovat.


Piti hiuksiakin värjätä viikonloppuna, mutta en taaskaan ehtinyt. Tuo Santen hiusväri on luonnonväriä, joka vaatii pidemmän ajan vaikuttaakseen, mutta jospa nyt viikolla ehtisin joku ilta tai sitten joku viikonloppu, eipä tuolla niin kiirettä ole... En muista, milloin olisin viimeksi värjännyt hiuksia, joten tokko tämä tästä nyt miksikään katastrofiksi muuttuu, vaikka olisin pari päivää (tai viikkoa) pidempään maantien harmaana :D. Olen päättänyt, että normiväreillä en enää värjää lainkaan, niin paljon niistä kirjoitetaan (en siis edes kampaajalla), mutta näitä luonnonvärejä voi silloin tällöin käyttää.


Isännän kanssa oli eilen hääpäivä, täyteen tuli 14 vuotta naimisissa oloa, kihloissa me ollaan oltu 21 vuotta, melkoinen määrä etten sanoisi... Mentiin naimisiin vasta sitten, kun pari lapsista oli jo olemassa...  Ensi vuonna tulee 15 vuotta täyteen avioliitossa ja olen vähän suunnitellut isännälle yllätystä, saas nähdä saanko järjestettyä. Lasten hoito tulee olemaan hieman ongelmallinen, mutta uskon, että siihenkin löytyy vuodessa ratkaisu :)


Kyllä on mukava aloittaa viikkoa näiden viikonlopputunnelmien jälkeen, oli hyvin voimaannuttava viikonloppu! Mites teidän viikonloppu sujui? Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

-Anu

6 kommenttia

 1. Upea matto ja antaa kivasti valoa, kun lattiakin on tumma! Onnea hääpäivän johdosta! Meillä on hääpäivä lokakuun alussa, 18v. tulee täyteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea teillekin hääpäivän johdosta jo näin etukäteen. Minustakin tuo vaalea matto on kiva, kun tuo valoa.

   Poista
 2. Onnea hienoista luvuista <3 Tykkään todella paljon molemmista matoista. Ihana tuo heppuli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Onhan tuota tullut yhteistä taivalta tallattua ja melkoisen monen näköistä koettua, vaikeaa aikaa ja vielä vähän vaikeampaa, mutta on sitten onneksi niitä helppoja ja hyviä aikojakin. Nuo vaikeatkaan ajat eivät ole niinkään olleet meidän välillä vaan lähinnä ympäristön tai elämäntilanteen mukanaan tuomia. Onneksi kuitenkin yhdessä on selvitty, kyllä meillä vaan asiat ovat pääsääntöisesti erittäin hyvin ja olemme onnellisia!

   Poista
 3. Ilman muuta vaalea matto. On paitsi valoisa, myös kaunis. Mulla on nyt joku pakkomielle justiin tohon kuvioon ja mietin kuumeisesti, mille lattialle meillä sopis. Vaan ensin täytyy saada se raivausoperaatio edistymään siihen malliin, että vanhat matot lähtee kiertoon. Toivottavasti joku huolii.

  Meille oli toukokuussa 22-vuotishääpäivä (jota kumpikaan ei perinteisesti koskaan muista tai ainakaan en muista muistiko ;)). Ihan kunnioitettavia lukemia siis niin teillä kuin meilläkin. Voisin kuvitella, että teidänkin pitkä liitto perustuu siihen, että asioista ei tehdä turhan vaikeita. Ollaan vaan ja eletään elämää sellaisena kuin se on, eikä anneta vastoinkäymisten lannistaa.

  Paljon onnea siis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka, olen samaa mieltä tuosta matosta. Mutta mitä enemmän sitä ihailen, sitä enemmän ihmettelen, että kuka kumma meille halusi rakentamisvaiheessa tummat lattiat???? Mä en voi ymmärtää... Se oli varmaan isännän idea, pakko olla..

   Kyllä se pitkän liiton salaisuus taitaa olla juurikin tuo, ei tehdä asioista vaikeita, ollaan ja eletään, otetaan vastaan se, mitä tulee ja eletään sitten sen mukaan.

   Poista

Kaikki saamani viestit ilahduttavat minua suuresti, kiitos siis sinulle!

© Meidän elämää
Maira Gall