torstai 17. syyskuuta 2015

Huoh


Moikkelis kaikki!

Meillä isäntä lanseerasi tuon uuden sanan joku kerta kun oltiin kauppaan (tai johonkin) lähdössä ja meidän teinithän meinas kuolla nauruun, ollaan sen jälkeen sitä aktiivisesti käytetty, ihan noiden kiusaksi, kavereidenkin ollessa seurana, aina vain huudellaan, että moikkelis :D, kiusa se on pienikin kiusa, eikös vain?

Tänään en lähtenyt aamulla töihin, sillä tavalla erikoinen päivä, olen istunut tässä keittiön pöydän äärellä, erinäisten paperipinojen kanssa ja yrittänyt vääntää lopputyötä opintoja varten. Olisi ehkä (taas) pitänyt aloittaa vähän aikaisemmin, palautus nimittäin on tämän kuun loppuun mennessä ja kun tuota nyt tämän päivän olen väkertänyt niin tulee kieltämättä mieleen, että ehkä aikaa ei sittenkään ole kovin runsaasti. Ja vielä kun menin valkkaamaan, että teen tuon muka 20 op laajuisena, huhheijaa, voiskohan sitä vielä muuttaa vähän suppeammaksi... No, huomenna olen vielä ylityövapaalla, katsotaan mikä on tilanne sen jälkeen, miltä sitten tuntuu. Kamala pino olis vielä englanninkielisiä artikkeleita luettavana ja muutama kirjakin, huoh. Nyt ei kuitenkaan enää ajatus kulje riittävästi, jotta tuo työ etenisi, joten päätin siirtyä hetkeksi blogimaailmaan :)

Saas nähdä, miten huominen lakko vaikuttaa kaupassa käymiseen. Meillähän siis käydään kaupassa kerran viikossa, ainoastaan maitoa joudutaan hakemaan lisää viikolla. Meillä kun tuota maitoa kuluu ja nyt kun lapset ovat taas syksyn tullen ja koulujen alettua innostuneet kaakaosta niin sitähän menee. Perjantaisin yleensä ostetaan noin 10 purkkia ja sitä saa jo kiireesti tiistaina tai viimeistään keskiviikkona hakea lisää, oma lehmä olis kiva :) Onneksi me silloin rakennusvaiheessa hankittiin isoin mahdollinen jääkaappi, ei me muuten pärjättäis...
Mä rakastan salaatteja, mutta valitettavasti olen tosi huono niitä tekemään ja ideoimaan, otan mielelläni vastaan hyviä ideoita ja hyväksi koettuja makuja! Kesällä innostuttiin tekemään lohisalaattia ja se kyllä tekikin kauppansa tässä porukassa, samoin ollaan tehty Ceasar-salaattia ja sekin katoaa hetkessä parempiin suihin, mutta näitä peruslisäke salaatteja en oikein osaa... Aina näissä on nämä samat kurkku, tomaatti, sipuli, feta ja salaatti... joskus siemeniä, useimmiten vain mun annoksessa...


On tässä syksyn tulossa hyviäkin puolia, saa taas sytytellä valoja eri puolille kämppää :)

(yksi näyttääkin sammuneen, täytyy vaihtaa...)

Veljeä on hyvä käyttää myös tyynynä :)

Kivaa loppuviikkoa teille kaikille, nautitaan syksystä!

-Anu

10 kommenttia

 1. Tsemppiä lopputyöhön:)
  Ihanat lattiatyynyt sinulla ja varmasti myös luonnostaan lämpimät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villa Kardemumma, tsemppiä tässä kyllä tarvitaan, jotta jotain valmista ja julkaisukelpoista syntyisi...
   Juu, lattiatyynyt on lämpimät ja mikä parasta, itsestään paikkaansa vaihtavia :)

   Poista
 2. Tsemppiä lopputyön tekemiseen! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kovasti tsemppiä! Hih mahtava tuo maitomäärä, ihastelin sitä jo instassa, mutta sitä kun kuluu jo kuluu. Ihana muuten tuo teidän matto jossa komeat koirulit makoilee.

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Tiia! Juu, meillä kyllä kuluu maitoa ihan älyttömät määrät, oikeasti voisi oma lehmä tulla jo halvemmaksi :D Mutta toisaalta, hyvä kun tuo on maitoa eikä limsaa tai mehua (ai niin eihän se voi olla, kun me ei tuoda sitä kaupasta :):) ) Olen kyllä hyvin tyytyväinen tuohon mattoon, vaikka se ns. blogimatto taitaa ollakin, ei kait se sitä sen huonommaksi tee... Kivaa viikonloppua!

   Poista
 4. Onpa mahtavaa kkuulla että joku muukin toteuttaa tuota Kerran viikossa kauppaan periaatetta. Meillä tehdään samoin ja sitä maitoa haetaan sit Lidlistä lisää. Maitoahan tässä neli henkisessä perheessä menee ihan törkeitä määriä vaikken itse edes pysty maitoa juomaan. Sitä saakin kantaa selkä vääränä.
  Mun entinen jo eläkkeellä oleva työkaveri sanoi aina "kiusa se on pienikin kiusa". ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä Nanni hyvä pyrkimys on tähän, välillä vähän suunnittelu ontuu ja joutuu tekemään täydennyksiä, mutta pääsääntöisesti kerran viikossa ja vain maitoa lisää viikolla. Kiva kun kirjauduit lukijaksi!

   Poista

Kaikki saamani viestit ilahduttavat minua suuresti, kiitos siis sinulle!

© Meidän elämää
Maira Gall