tiistai 18. elokuuta 2015

Syksyä ilmassa?
Hyvää alkanutta viikkoa teille kaikille täällä piipahtaville!

Eilen tuntui olevan  jo syksyä ilmassa, aamulla koirien kanssa lenkille lähtiessä lämpöä oli kahdeksan astetta, hrrr, kylmää, hanskoja kaipasin! Mutta toisaalta, oli ihanan piristävä ilma käydä lenkillä, ainakin siellä heräsi, eikä satanut mitään, se on aina plussaa!

Harkitsin kyllä kaksi kertaa, lähdenkö pyörällä töihin, mutta lähdin ja olikin hyvä valinta, se on reipas aamun aloitus (matkaa ei tule kuin noin 7 km/ suunta) ja olo virkistyy kummasti ulkoilusta ja liikkumisesta. Liikkumistahan meillä tulee kyllä jonkin verran harrastettua, siitä pitävät huolen nämä kaksi, jotka rakastavat sohvalla lattialla makaamisen lisäksi myös metsälenkkeilyä.

Välillä on toki kiva kaivautua pehmeisiin juttuihin ja olla vaan.


Tuossa kuvassa onkin sitten minun ongelmani näkyvissä ihan kokonaisuudessaan, eli kun talossa asustaa kaksi koiraa, lattia on pähkinänvärinen ja sohva tummanharmaa, niin minkä ihmeen värinen on matto???? Ja mitä materiaalia? Onko villakangasmatto ihan tuhoon tuomittu ajatus, onko teillä lukijat kokemusta asiasta? Olen katsellut tuota Annon Pandora-mattoa, musta-valkoista tai harmaata tai sitten noita Linie Designin  mattoja, onko teillä kokemusta jommasta kummasta, mitä tykkäätte? Mitäs olette mieltä näistä alla olevista, olisiko näistä alla olevista joku sopiva teidän mielestänne? Kuvat poimittu netistä, Kodin Ykkösen sivuilta sekä Linie Designin omilta sivuilta.
           Millenium

      


Kivaa viikon jatkoa kaikille!


-Anu8 kommenttia

 1. Voi että miten suloinen <3 Meidänkin edellinen koiruli oli musta labbis. <3 Ihanaa loppuviikkoa anu<3

  VastaaPoista
 2. Ihana koiruus <3, meidän Onnilta terkkuja! Tuo Annon Pandora näyttää juuri sellaiselta että voisin kirkuen kotiuttaa, olisi myös kiva kuulla kokemuksia! Uusi lukija ilmoittautuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Onnille, terveiset menneet perille! Olen kuullut hyvää koiratalouksista joissa on tuo Annon Pandora, sillä sitä uskalsin edes ajatella, hankkiminen on vielä työn alla, odottelen sopivaa taloudellista hetkeä (ja ehkä myös jotain sopivaa tarjousta...) Tervetuloa Tarja, ihana, kun löysit tänne!

   Poista
 3. Tänne tulin vieraä

  Tuo Annon matto on kivan näköinen.itse toivoisin että matto ois helppohoitoinen.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Aikku, tule toistekin! Minä kanssa haluaisin/ toivoisin matolta helppohoitoisuutta, villamatosta olen kuullut kovasti kehuja.

   Poista
 4. Tykkään kovasti noista Annon Pandora-matoista, uskon, että
  ne ovat oiva valinta koiraperheeseen. Ihana koiruus sulla, nyt
  iski koirakuume. Meidän Kidi-vaari (14-vuotias beage-uros) nukkui
  pois puolitoista vuotta sitten ja ikävä vaivaa vieläkin.

  Ihana blogi sulla täällä. Löysin tänne ihan äskettäin ja kirjauduin
  samantien lukijaksi.

  Tervetuloa vastavierailulle blogiini, jossa seikkaillaan mm. mökkimaisemissa
  Turun saaristossa ja seurataan aikuiselle naiselle sopivaa muotia.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Teija, minäkin taidan uskaltautua kokeilemaan noita, kunhan nyt vielä saan hankituksi. Meillähän on siis näitä poikia kaksi, vanhempi Sulo on 4- vuotias ja Reino 3-vuotias, pojilla on sama emo, eli ovat puoliveljiä!

  Tervetuloa Teija, ihana kun löysit tänne! Tulen ilman muuta vastavierailulle!

  VastaaPoista

Kaikki saamani viestit ilahduttavat minua suuresti, kiitos siis sinulle!

© Meidän elämää
Maira Gall